Projektiliike­toiminta

Projektiliiketoimintapalvelumme avulla varmistat laite- ja teknologiatoimitusten tehokkuuden ja huolettomuuden. Tarjoamme projekteihin perussuunnittelua, projektinjohtoa ja urakointipalveluita pienistä kokonaisuuksista aina koko projektin toimituksiin avaimet käteen -periaatteella tapahtuvaan toimitukseen.

Projektit suunnittelusta projektinjohtoon ja toteutukseen

Palvelumme tarjoavat kattavat teknologiantoimitus-mahdollisuudet vesilaitoksille. Riippumattomana toimijana pyrimme löytämään aina kokonaisuudeltaan tehokkaimman teknologiaratkaisun tarpeisiisi.

Projektinjohto- ja suunnittelupalvelumme mahdollistavat helpon teknologiatoimituksen avaimet käteen -periaatteella. Toimituksen toimivuutta voidaan varmistaa laajentamalla teknologiatoimituspalveluita operointipalveluilla.

Halutessasi vastaamme koko projektista aina suunnittelusta rakentamiseen, laiteasennuksiin, instrumentointiin ja käyttöönottoon asti, tai toteutamme tarvitsemasi osan. Teemme myös paljon yhteistyötä eri suunnittelutoimistojen kanssa.

Urakointipalveluidemme avulla saat juuri sinulle suunnitellut ratkaisut ja laitteistot

Operon toteuttaa kaikki kunnallisen puolen ja teollisuuden jäte- ja puhdasvesilaitosten urakointi- ja saneeraustoimenpiteet. Meiltä saat juuri sinulle suunnitellut ratkaisut ja laitteistot myös olemassa olevien laitosten toiminnan tehostamiseen ja modernisointiin.

Ennakointi on parasta ja edullisinta huolenpitoa. Teemme laitteistojen ja laitosten arvioinnit, kuntokartoitukset sekä huoltosuunnitelmat ja kartoitamme kehittämistarpeet. Kartoituksen jälkeen toteutamme juuri kyseiseen kohteeseen ja tilaan sopivan laiteratkaisun.

Meiltä löytyvät tarvittavat vesityökortit (laitos ja verkostot), tulityökortit, työturvallisuuskortit, sähkötyöluvat ja hitsausluokat. Lisäksi yrityksellämme on kattava laatujärjestelmä. Voit siis luottaa työn tuloksiin – me haluamme tehdä laatua ja tukea kestävää kehitystä.

Miksi Operon?

Operonin projektinjohto- ja urakointipalvelut vastaavat laitetoimitusten haasteisiin tänään ja huomenna:

  • Miten varmistaa teknologia- ja prosessitoimituksen onnistuminen?
  • Miten hoitaa koko laitoksen kattava projekti kustannustehokkaasti?
  • Miten optimoida laitoksen elinkaarikustannukset jo suunnitteluvaiheessa?
  • Miten varmistaa operatiiviset näkökulmat teknologia- ja prosessitoimitusten yhteydessä?

Projektinjohto- ja urakointipalvelut tehostavat projektiorganisaatiota ja vapauttavat laitoksen omistajan resursseja muuhun käyttöön. Operonin laaja organisaatio myös vedenpuhdistuksen muilla osa-alueilla mahdollistaa pitkäikäiset valinnat suunnitteluvaiheessa, kun laitoksen koko elinkaari huomioidaan.

Kysy lisää asiantuntijoilta!

Esa Raivio

Liiketoimintajohtaja,

Projektiliiketoiminta

040 058 6668

Tapani Nurminen

Toimitusjohtaja

(Solid Water)

045 632 0172

Mikko Hautala

Suunnittelija

040 724 0738