Meille töihin

Operon on kärkiyritys suomalaisella vesi- ja jätevesialalla. Laaja liiketoiminta-kenttämme avaa mahdollisuuksia useaan eri tehtävään ja mielenkiintoiseen sekä vaihtuvaan toimintaympäristöön.

Toiminta-alueemme vesialalla vaihtelevat kunnallisesta jäte- ja juomaveden-puhdistuksesta eri teollisuudenalojen teolliseen jätevedenpuhdistukseen ja prosessiveden tuotantoon.

Tutkimme myös aktiivisesti uusia teknologioita, joita voisimme saattaa markkinoille ja muuttaa suomalaista jätevesialaa kohti kestävämpää ja tehokkaampaa tulevaisuutta.

Jätä avoin hakemus

Meillä pääset tekemään laajasti erilaisia työtehtäviä!

Kattava liiketoiminta-kenttämme avaa mahdollisuuksia useaan eri tehtävään ja mielenkiintoiseen sekä vaihtuvaan toimintaympäristöön. Meillä pääset tekemään mm. seuraavia työtehtäviä.

Meiltä saat monenlaisia etuja!

Operon on haluttu työnantaja työntekijöidemme keskuudessa. Parhaimpana etuna saat yhteistyötä tekevät työkaverit ja eteenpäin yhdessä suuntaavan työympäristön. Emme jätä ketään yksin, ja ratkaisemme asioita keskustelemalla ja tukemalla. Tässä muutamia etuja, joita meidän työntekijänämme saat.

Avoimet työpaikat

Jätä avoin hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, rtf, txt, Max. tiedoston koko: 6 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.