Laitteet ja teknologiat

Meiltä saat laadukkaat laitetoimitukset sekä yhteistyökumppaneiltamme että omalta laitevalmistukseltamme. Laitetoimitusten lisäksi toimitamme prosessikokonaisuuksia ja teknologiatoimituksia vesilaitosten tarpeisiin.

Laitteita, joihin luotetaan kaikkialla maailmassa

Operonin laitevalmistus pitää sisällään kotimaassa valmistetut vedenkäsittelytuotteet. Oman konepaja- ja kokoonpanotoimintamme avulla kykenemme tarjoamaan pitkälle kehitettyjä laitteita osana teknologiatoimituksia, urakoita tai erillisinä toimituksina.

Joustava ja osaava konepajatoiminta mahdollistaa nopean toimituksen ja räätälöidyn laitevalmistuksen vesilaitosten pienempiin ja suurempiin laitetarpeisiin.

Meiltä saat myös nopeasti kaikki varaosat laitepuolelle ja instrumentointiin. Yksilölliset varaosat ovat saatavilla myös mittatilauksena.

Operonin laitevalmistus kattaa kotimaan kunnallisen ja teollisen markkinan lisäksi laajan kansainvälisen toimituskannan. Päämarkkina-alueina toimivat Pohjoismaat, Eurooppa sekä Lähi- ja Kaukoitä.

Moderneja teknologioita vesilaitosten tarpeisiin

Operon toimittaa laitteiden lisäksi myös teknologiatoimituksia laitosten tarpeisiin. Vertailemme eri teknologioita ja etsimme valintojen joukosta juuri sinun laitokseesi sopivimman teknologiaratkaisun.

Operon on toimittanut mm. lukuisia MBR- ja tertiäärikäsittelyratkaisuja suomalaisten vesilaitosten tarpeisiin, haastavissakin projektiympäristöissä. Jatkuva kehitys- ja testaustoiminta mahdollistaa uusien teknologioiden tehokkaan ja luotettavan käyttöönoton.

Operon ylläpitää jatkuvaa kehitys- ja tutkimustoimintaa, jonka avulla varmistetaan teknologiavaihtoehtojen soveltuvuus tosielämän operatiivisessa ympäristössä sekä kerätään käyttökokemusta ja tietoa suunnittelua, käyttöönottoa ja operointia varten.

Miksi Operon?

Operonin urakointi ja laitteet -palvelut vastaavat laitosten modernisointitarpeisiin monipuolisesti

  • Miten valita kustannustehokas laiteinvestointi?
  • Miten varmistaa laadukkaat laitteet toimituskokonaisuudessa?
  • Miten suorittaa turvallisesti ja laadukkaasti laitteiden käyttöönotto?
  • Miten hankkia kotimaiset laitteet?

Varmistamme laiteinvestoinnin avaimet käteen -periaatteella. Sisällyttämällä urakointipalvelun hankintakokonaisuuden saat mielenrauhaa ja vapautat resursseja omaan tekemiseen.

Kysy lisää asiantuntijoilta!

Tapani Nurminen

Toimitusjohtaja

(Solid Water)

045 632 0172

Timo Veijanen

Myynti,

Laitteet

041 440 0346